Werkkleding
Gehoorbescherming
Adembescherming
Schoenen
Oogbescherming
Valbeveiliging
Handbescherming
Hoofdbescherming

Onze missie

MIDEX SAFETY zet zich dagelijks in voor het optimaal verbeteren van de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en dit in alle werkomstandigheden.

 

Een stabiele partner

Met meer dan 30 jaar ervaring in de veiligheidswereld werkt ons team van gekwalificeerde trouwe medewerkers samen met u steeds een passende totaaloplossing uit om de veiligheid en het welzijn van elke werknemer binnen uw bedrijf te beschermen. Bovendien wordt de stabiliteit van ons bedrijf gegarandeerd door de sterke financiële achtergrond en een stabiel portfolio van leveranciers en klanten.

 

Stabiele partner

Met meer dan 30 jaar ervaring in de veiligheidswereld en ons uitzonderlijk breed portfolio aan producten en diensten, al dan niet op maat , heeft ons team van gekwalificeerde en trouwe medewerkers steeds een passende oplossing klaar om de veiligheid en het welzijn van uw werknemers op de werkvloer maximaal te garanderen. Bovendien wordt de stabiliteit van ons bedrijf gegarandeerd door de sterke financiële achtergrond en een stabiel portfolio van leveranciers en klanten.

Hoge kwaliteit en uitgebreide dienstverlening

Dank zij ons uitzonderlijk ruim en voorradig assortiment aan producten in ons centraal magazijn bieden wij bescherming aan handen, voeten, ogen, gehoor, hoofd, gelaat,… kortom het ganse menselijk lichaam. Hierbij kunnen wij quasi alle beschikbare A-merken op de markt aanbieden.

Naast het ruime aanbod producten kan u eveneens rekenen op een uitgebreid dienstverleningspakket zoals :
• personalisatie van kledij geheel volgens uw huisstijl
• laundry service met online-opvolgsysteem
• pbm-automaten en verdeeloplossingen
• maatwerk voor hand-, voet-, gehoor- en oogbescherming

 

concurrentiële prijzen

Op de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers staat geen prijs.

Toch kunnen wij enerzijds dankzij ons stabiel portofolio aan geprivilegieerde basisleveranciers en anderzijds door ons groot voorradig assortiment in ons centraal magazijn van ± 2000 m2, steeds de beste producten aanbieden aan de beste prijs- en leveringsvoorwaarden zonder hierbij afbreuk te doen aan onze kwalitatieve dienstverlening. Zo zorgen wij vanuit onze hoofdzetel te Roeselare voor just-in-time leveringen zodat u niet hoeft te investeren in grote voorraden.2017

CERVA BELGIË WORDT MIDEX SAFETY

CERVA BELGIË WORDT MIDEX SAFETY 
Om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen en adviseren en dit in combinatie met onze excellente service en onze uitgebreide waaier aan dienstverleningsmogelijkheden.

2013

Joint venture Cerva België

Dank zij de joint venture CERVA België kunnen wij de groeiende vraag van onze klanten naar totaaloplossingen op het vlak van veiligheid en welzijn op het werk efficiënter beantwoorden.


2009

Private label - shop in shop

2004

Nieuw hoofdkantoor in Praag

1991

Oprichting Cerva


1983

OPRICHTING MIDERA

oprichting 'Midera' : de bedrijfsnaam vindt zijn oorsprong in de initialen van de zaakvoerder en stichter Mik Deraeve.  Het bedrijf groeit snel uit tot een vooraanstaande speler in de veiligheidswereld met een zeer sterke basis in West- en Oost-Vlaanderen en telt na verloop een 60-tal medewerkers. Midera is zowel fabrikant als toeleverancier van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) en specialiseert zich eveneens in de opslag en nazorg van de PBM's